Bland Selv tv – YouSee

Hvad koster det?

Bland Selv pakker følger foreningens priser på de almindelige tv-pakker.
En Mellempakke med 10 point til Bland Selv koster det samme som Mellempakken.
En Fuldpakke med 36 point til Bland Selv koster det samme som en Fuldpakke.

Bland Selv er simpelt. Du blander dine egne helt egne tv- og streamingtjenester ved hjælp af point. Uanset hvilken Bland Selv tv-pakke du vælger, afregner du hele pakken til ØrumNet.

Det koster 300 kr. og skifte til Bland Selv, og så koster den første TV boks 30 kr pr måned

Hvis du ønsker at skifte mellem:

”Mellemakten med 10 point til bland selv” til ”Fuldpakken med 36 point til bland selv”

Eller fra:

”Fuldpakken med 36 point til bland selv” til ”Mellempakken med 10 point til bland selv”

Koster det 0 kr

Grundpakken er udgangspunktet

Grundpakken er basis, som du kan blande ovenpå. De tv-kanaler der ligger i Grundpakken er faste, og kan ikke ændres. Så hvis der er nogle af de tv-programmer der ligger ud over Grundpakken som du ikke ser så tit, kan du skifte dem ud, når det passer dig. Du kan også vælge at bytte nogle af dine tv-kanaler ud med en streamingtjeneste – uden det koster ekstra.

Hvis du i forbindelse med ønsket om at få en Bland Selv-pakke, samtidig ønsker at ændre Tv-pakken, gælder foreningens generelle regler for pakkeændring, se på dette link: Ørumnet.dk –> TV -> Omlægning af TV-pakke

Hvordan bestiller jeg?

Hvis du vil skifte til Bland Selv, kan du ringe til YouSee på 70 70 40 70, eller gøre det inde på YouSee.dk. Du kan også få hjælp i YouSee butikken på Sankt Mathias Gade 27 i Viborg.

Er du endnu ikke medlem af foreningen

Hvis du endnu ikke har en tv-pakke i foreningen, skal du først vælge en Grundpakke, på denne hjemmeside, og efterfølgende kontakte YouSee efter ovenstående henvisninger.

Om teknik og udstyr:

Ved skift til en Bland Selv-pakke, kan Grundpakkens programmer fortsat ses på alle dine Tv. De programmer du selv vælger, ud over Grundpakken, fremsendes som et krypteret produkt, der kræver udstyr til aflæsning.

Der skal derfor bestilles udstyr til de fjernsyn du ønsker at se dine Bland Selv-pakke på. Udstyret kan være en kortlæser, (CA-modul) eller en tv-boks. Den første tv-boks koster 30 kr pr måned, når du er medlem af ØrumNet. Du skal selv bestille tv-boks eller kortlæsere til det antal fjernsyn du ønsker at se Bland Selv-pakken på – dette kan gøres på 7070 4040 eller i den lokale YouSee Butik på Sankt Mathias Gade 27 i Viborg.

TV med Bland Selv kan kun bestilles via YouSee.

Se venligst mere på www.yousee.dk